Apartman Maca Pirot — Vikend u Srbiji

Smeštaj: Apartman Maca Pirot

Apartman Maca Pirot Gradovi


Na upit
  • Broj soba 2
  • Broj kreveta 4

Opis smeštaja - Apartman Maca Pirot

Lokacija: Apartman Maca Pirot se nalazi u naselju Senjak, preko puta zatvorenog bazena. U sklopu bazena su prateći sadržaji, fitnes sala, dečije igralište.

U blizini apartmana se nalaze marketi, kafane, reka Nišava sa zanimljivim kejom. Centar grada je na samo 10 min laganog hoda. U samom Pirotu možete posetiti: tvrdjavu Kale, Muzej Ponišavlje – kuća malog Riste, Mali Jerusalim -crkve u gradu… U blizini Pirota su manastiri Poganovski, Sukovski, Temački. Ne zaboravite i Staru planinu, bogatu vodopadima, snegom za skijaše zimi, pećinama, vidikovcima…
Sadržaj: Apartman Maca Pirot se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, hodnika i terase. Kuhinja je opremljena belom tehnikom i posuđem. Kablovska TV, WiFi internet, mašina za pranje veša, pegla, fen, posteljina, peškiri su na raspolaganju gostima. Raspored smeštaja: u spavaćoj sobi je francuski ležaj, u dnevnoj sobi se trosed razvlači i mogu dodatno još dve osobe da spavaju. U apartmanu ima dva kreveta, za maksimalno četiri osobe.
Napomena: Apartman nije pet-friendly i nije za organizovane proslave i žurke. Pored zgrade je besplatan parking.

Prikaži Više

Pogodnosti

  • TV
  • Internet
  • Centralno grejanje
  • Kuhinja
  • Parking (besplatno)


Ovaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.