Apartman Zlatarska Studenica — Vikend u Srbiji - Rezervacija smeštaja širom Srbije

Smeštaj: Apartman Zlatarska Studenica

Apartman Zlatarska Studenica Planine


Na upit
  • Broj soba 1
  • Broj kreveta 2

Opis smeštaja - Apartman Zlatarska Studenica

Lokacija: Studio Apartman Zlatarska Studenica se nalazi u strogom centru Zlatara, turistička zona Babića brdo bb, u novosagrađenoj zgradi apartmanskog tipa. Pristupačan je sa glavnog magistralnog puta Nova Varoš – Crnogorsko primorje. Idealan je za jednodnevni odmor putnika ka moru kao i predah na povratku. Preporučujemo i duži boravak u ovoj vazdušnoj banji koja krepi dušu i telo.

Opis: Apartman poseduje potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom kao i  balkon sa pogledom na borovu šumu . Ukupne je površine  40m2. U apartmanu mogu da borave  4 osobe, pa je idealan za porodice ili parove. Spavaći deo je opremljen francuskim ležajem. Deo za dnevni boravak  je opremljen dvosedom  i udobnom foteljom. Dvosed se, po potrebi, može razvući u ležaj za spavanje. Gostima je na raspolaganju besplatan parking, WiFi , kablovski TV, peškiri, pribor za jelo i pripremu hrane.
Odjavljivanje iz apartmana je do 10h, a prijavljivanje od 13h.

Pogodnosti: Zgrada poseduje lift.U blizini je više restorana ,sportski tereni  kao i šetalište u borovoj šumi.Postoji mogućnost organizovanja izleta i turističkih tura.

Gosti mogu posetiti  vidikovce  Zlatar  i Hodžinu stenu, trim stazu za rekreaciju u šumi sa klupama za odmor, adrenalin park za decu…  Na manje od 20 km su glavne atrakcije ovog kraja: kanjon reke Uvac, Zlatarsko i Radoinjsko jezero , Manastir Kozme i Damjana, Etno selo Vraneša kao i  druga prelepa mesta za šetnju i odmor.

Prikaži Više

Pogodnosti

  • TV
  • Internet
  • Kuhinja
  • Parking (besplatno)
  • Peškiri
  • Lift


Ovaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.