Apartmani Lazanski — Vikend u Srbiji - Rezervacija smeštaja širom Srbije

Smeštaj: Apartmani Lazanski

Apartmani Lazanski Planine


Na Upit
  • Broj soba 3
  • Broj kreveta 5

Opis smeštaja - Apartmani Lazanski

Apartmani Lazanski smešteni su u mirnom delu Zlatibora, u naselju Zova, okruženi bukovom šumom, na samo 30 minuta šetnje od centra. U neposrednoj blizini nalaze se Hemel apartmani i škola jahanja “Zova”.

Ova potpuno nova, prostrana kuća u planinskom stilu nudi smeštaj u vidu apartmana sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom i terasom. Gostima koji na Zlatibor dolaze sopstvenim automobilom, na raspolaganju je privatni parking. Svaki apartman je individualno opremljen, poseduje sopstveni toalet i kompletno opremljenu kuhinju.

Apartmani Lazanski se odlikuju udobnošću i toplom atmosferom koja će učiniti da se na Zlatiboru osećate kao kod kuće. Upoznajte se bliže sa našom ponudom i odaberite idealan smeštaj za vaš savršen odmor na Zlatiboru.

Prikaži Više

Pogodnosti

  • TV
  • Kuhinja
  • Parking (besplatno)

Smeštaj Video: Apartmani LazanskiOvaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.