Apartmani Randjelović - Sokobanja — Vikend u Srbiji - Rezervacija smeštaja širom Srbije

Smeštaj: Apartmani Randjelović – Sokobanja

Apartmani Randjelović – Sokobanja Banje


Na upit
 • Broj soba 50
 • Broj kreveta 34

Opis smeštaja - Apartmani Randjelović – Sokobanja

Apartmani Randjelović nalaze se 60metara od samog mermernog šetalista (gradske promenade). Tradicionalna gostoljubivost i dugogodišnje iskustvo biće vaše okruženje u našim apartmanima.

 

Apartman Randjelović 1

Apartman Randjelović 1 je klimatizovan i ima svoju posebnu spavaću sobu sa francuskim i jos jednim lezajem, dnevni boravak u kome se nalazi lezaj na rasklapanje TV prijemnik sa KDS-om od 22 domacih…

 

Apartman Randjelović 2

Apartman Randjelović 2 ima svoju posebnu spavaću sobu sa francuskim i još jednim ležajem, dnevni boravak u kome se nalazi ležaj na rasklapanje TV prijemnik sa KDS-om od 22 domaćih i stranih…

 

Apartman Randjelović 3

Apartman Randjelović 3 nalazi se u podkrovlju (ll sprat) porodicne zgrade i 50m od sokobanjske promenade. Povrsine je 80m2, ima dve spavace sobe: jedna je sa francuskim lezajem, garderober, TV. sa…

 

Apartman Randjelović 5

Apartman Randjelović 5 se nalazi u visokom prizemlju porodične zrade, veličine je 35m2 i pogodan je za boravak četiri osobe.

 

Studio Randjelović 6

Studio Randjelović 6 je veličine oko 30m2 i nalazi se u visokom prizemlju porodične kuće, pogodan za boravak četiri osobe.

 

Studio Randjelović 7

Studio Randjelović 7 se nalazi u prizemlju porodične kuće i idealan je tri osobe ili roditelje sa detetom.

 

Apartman Randjelović 8

Apartman Randjelović 8 je luksuzni apartman i nalazi se na prvom spratu. Apartman je potpuno NOV, komforan a u njemu mogu da odsednu i dve porodice.

 

Studio Randjelović 9

Studio Randjelović 9 se nalazi na prvom spratu, veličine je 16m2 i pogodan je za boravak dve osobe.

 

Apartman Randjelović 11

Apartman Randjelović 11 se nalazi u Novoj kući u centru Sokobanje na visokom prizemlju i može da primi od 4-6 osoba. To je porodični apartman i potpuno je NOV.

 

Apartman Randjelović 12

Apartman Randjelović 12 je potpuno NOV porodični apartman i može da primi do 4 odraslih osoba i načazi se navisokom prizemlju.

 

Apartman Randjelović 13

Apartman Randjelović 13 se nalazi na prvom spratu nove kuće i pogodan je za boravak do 6 osoba. To je Nov porodični apartman.

 

Apartman Randjelović 14

Apartman Randjelović 14 se nalazi na prvom spratu nove kuće u centru Sokobanje. To je porodični apartman i može da primi do 4 osobe.

Prikaži Više

Pogodnosti

 • TV
 • Internet
 • Centralno grejanje
 • Parking (besplatno)
 • Peškiri
 • Klima
 • Pomoćni ležaj
 • Wellness & Spa (besplatno)
 • Fen

Lokacija Apartmani Randjelović – SokobanjaOvaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.