Brvnara Zlatiborka Zlatibor — Vikend u Srbiji - Rezervacija smeštaja širom Srbije

Smeštaj: Brvnara Zlatiborka Zlatibor

Brvnara Zlatiborka Zlatibor Planine


Na upit
  • Broj soba 2
  • Broj kreveta 4

Opis smeštaja - Brvnara Zlatiborka Zlatibor

Brvnara “Zlatiborka” Zlatibor

Lokacija: Brvnara “Zlatiborka” se nalazi na samo 6 km od Zlatibora sa leve strane magistralnog puta. Nalazimo se u naselju Smiljanski zakosi prema Podgorici. Sama Brvnara se nalazi u podnožju jednog od najviših vrhova Zlatibora, Cukera, sa čijeg se vrha pruža pogled na okolna sela. Sa ovog vrha se može stići do spomenika na polju i centru Zlatibora. Put je obeležen planinarskom stazom, sa jedne strane. Drugi deo vodi do najpoznatijeg vrha Zlatibora, Čigote, koji je sa druge strane.

Sadržaj: Gostima je na raspolaganju cela kuća sa pripadajućim sadržajima – kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, kupatilo i dve dvokrevetne spavaće sobe.

Iz dvorišta se pruža prelep pogled prema vencu Čigote, ski centru Tornik i Ribničkom jezeru.

U neposrednoj blizini naše Brvnare možete kupiti pravi zlatiborski sir, med, rakiju, kajmak u i druge domaće proizvode.

Na okolnim pašnjacima možete brati lekovito bilje i poneti sa sobom. Bilja ima u izobilju od ranog proleća do sve do kasne jeseni.
Na samo 500m od brvnare nalazi se Ribničko jezero koje je bogato ribom, pa čak i somovima i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje pecanja.
Nedaleko je i najpoznatije Zlatiborsko izletište Vodice, koje krase krivudavi potoci, prelepi borovi i netaktnuta priroda.
U zimskom periodu gosti mogu uživati u sankanju, sankanju i drugim zimskim aktivnostima jer je u neposrednoj blizini ski centar Tornik sa istoimenenom novom žičarom. Usluga iznajmljivanja ski-opreme i punkt za prodaju ski-pasova su dostupni u okviru Brvnare.

 

Prikaži Više

Pogodnosti

  • TV
  • Internet
  • Kućni ljubimci
  • Kuhinja
  • Parking (besplatno)

Lokacija Brvnara Zlatiborka ZlatiborOvaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.