Brvnare Logos Katići — Vikend u Srbiji - Rezervacija smeštaja širom Srbije

Smeštaj: Brvnare Logos Katići

Brvnare Logos Katići Etno sela


Na upit
  • Broj soba 10
  • Broj kreveta 30

Opis smeštaja - Brvnare Logos Katići

Lokacija: Brvnare Logos Katići se nalaze u Katićima, malom i ljupkom selu u blizini Ivanjice a na obroncima planine Mučanj. Katići su udaljeni od sela Prilike 14 km, a od Ivanjice 22 km, na magistralnom putu Prilike – Jasenovo – Kokin Brod. Od nas se lako može stići do Zlatarskog jezera i Uvca.

Sadržaj: Raspolažemo sa 6 kuća za odmor sa ukupno 10 apartmana i sve to na 1050 m nadmorske visine. Kompleks se nalazi na mirnom i tihom mestu i u harmoniji sa prirodnim okruženjem. Preporuka je za boravak iskrenih ljubitelja prirode, ali i porodica sa decom. Kuće nude apsolutnu privatnost i nalaze se na ivici šume. Gosti mogu samostalno da pripremaju hranu u opremljenim kuhinjama u okviru kuća, a postoji i mogućnost ishrane u obližnjem hotelu. Takođe im je na raspolaganju roštilj u kompleksu. Wi-Fi dostupan. Za goste koji dolaze automobilom na rapolaganju je besplatan parking.

Svi apartmani imaju TV, kupatilo i terasu.

U hotelu koji je na svega tridesetak metara od kuća gosti osim ishrane mogu uz doplatu da koriste i sledeće sadržaje: saunu, jakuzi, teretanu, bilijar, stoni fudbal, stoni tenis. Usluge ovakve vrste se dogovaraju sa osobljem hotela.

Na samo 5 km od naših kuća je podnožje planine Mučanj koja je vrlo atraktivna i čiji je najviši vrh na 1534 m nadmorske visine na kom je uređen vidikovac koji nudi jedan od najlepših pogleda u Srbiji.

Kompleks naših kuća je okružen brojnim stazama pogodnim i pristupačnim za pešačenje. Ovde možete uživati u branju šumskih plodova (maline, kupine, jagode, pečurke) i lekovitog bilja. Ako ste zainteresovani za neke od domaćih proizvoda (sir, kajmak, slatko, džem i sl.) uvek ćemo vas rado povezati sa lokalnim stanovništvom koje se time bavi.

Moguć popust za organizovane grupe. Naše Brvnare Logos Katići su skriveno i inspirativno mesto za beg od urbane svakodnevice. Umesto zvuka automobilskih sirena, slušajte zvuk ptica.

Prikaži Više

Pogodnosti

  • TV
  • Internet
  • Kuhinja
  • Parking (besplatno)
  • Peškiri
  • Klima


Ovaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.