Etno domaćinstvo Kalinovac — Vikend u Srbiji - Rezervacija smeštaja širom Srbije

Smeštaj: Etno domaćinstvo Kalinovac

Etno domaćinstvo Kalinovac Etno sela


Na upit
  • Broj soba 4
  • Broj kreveta 10

Opis smeštaja - Etno domaćinstvo Kalinovac

Lokacija: Etno domaćinstvo Kalinovac je ušuškano i Pocerini, na samo 15km od Šapca i na 110km od Beograda. Nudimo vam spoj tradicije, prirode i odmor uz domaće proizvode, ali na savremeni način koji će vam maksimalno prijati. Naše domaćinstvo poštuje i prati tradiciju, u želju da boravak svakom gostu učini nezaboravnim. Prvi put ste nam gosti, već sledeći put nam dolazite kao prijatelji.

Planinarska društva su naši redovni posetioci, zahvaljujući blizini planine Cer i njenim planinarski stazama. Uvek je dobrodošlo i lokalno stanovništvo, ali putnici iz svih delova Srbije.

Godinama praktikujemo da napravimo domaći proizvod, koji kasnije koristimo za sopstvene potrebe i potrebe posetilaca koji žele da probaju našu hranu i piće, ili čak zajedno da ga prave sa vlasnicima. Deo namirnica potrebnih za spremanje obroka gazdinstvo samostalno proizvodi. Gajimo životinje, voće i povrće. Takođe posedujemo 250 stabala trešnje, čije plodove kasnije koristimo da pravimo rakiju, domaći sok, džem, kolače za posetioce…

Smeštaj: Etno domaćinstvo Kalinovac poseduje četiri zasebne smeštajne jedinice. Svaka smeštajna jedinica u poseduje bračni krevet, sopstveno kupatilo, terasu, TV, ormar, ventilator i peškire. Dve smeštajne jedinice poseduju dodatni ležaj za po dve osobe.

Od zajedničkih prostorija su: velika zajednička terasa sa pogledom na vrt, trpezarija sa dnevnim boravkom i kompletno opremljena kuhinja. Na području objekta dostupan je brzi WiFi internet, koji omogućava neometan rad na daljinu. Terase smeštajnih jedinica gledaju na očuvanu prirodu Cera i na Pocerinu.

Gostima je na raspolaganju bazen sa Turbo-Jetom sistemom (koji pravi struju za plivanje u mestu), sistem za zagrevanje vode za hladnije dane, ležaljke, suncobrani i aksesoari za zabavu. Pored toga gostima su dostupni i letnjikovci za opuštanje ili rad. Takođe, besplatno je korišćenje zidanog roštilja za pripremu svih vrsta jela na drvima i ćumuru.

Za najmlađe je posebno napravljen mini zoološki vrt i bazen.

 

Prikaži Više

Pogodnosti

  • TV
  • Internet
  • Kuhinja
  • Parking (besplatno)
  • Peškiri
  • Otvoreni bazen
  • Igralište


Ovaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Оставите одговор

Ocena*

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.