Nataly Spa - Sokobanja Spa Center — Vikend u Srbiji - Rezervacija smeštaja širom Srbije

Smeštaj: Nataly Spa – Sokobanja Spa Center

Nataly Spa – Sokobanja Spa Center Spa i Wellness


Na upit
 • Broj soba 34
 • Broj kreveta 65

Opis smeštaja - Nataly Spa – Sokobanja Spa Center

Nataly Spa Vrnjačka Banja – Smeštaj u Sokobanji

Nataly Spa je idealno mesto za Vaš porodični odmor koje poseduje 14 luksuzno opremljenih apartmana u objektu A i 4 apartmana u objektu B. Objekat sadrži moderan spa centar, bazen, sobe za masaže i restoran u kome se služi doručak i a la carte obroci.

Nataly spa poseduje sopstvene bunare i toplotne pumpe za zagrevanje. Time smo obezbedili redovno funkcionisanje wellness kompleksa tokom cele godine

Nataly spa poseduje sopstveni parking koji je besplatan za sve goste hotela. Posebnu brigu smo vodili o dvorištu. Puno zelenila, travnatih delova, delova za odmor sa ležaljkama, roštilj pored potoka. A potok je posebna priča. Donosi Vam svežinu planine Ozren tako da je prijatno i u najtoplijim danima.

Nataly spa poseduje restoran zatvorenog tipa i restoran baštu sa pogledom na potok. Osnovna usluga koja se nudi je noćenje sa doručkom.

U objektu nije dozvoljeno pušenje.

Recepcija na raspolaganju 24h za sve informacije i rezervacije.

Lobi bar u delu recepcije sa bogatim izborom pića, toplih i hladnih napitaka.

Restoran kapaciteta do 50 osoba. U restoranu se svakodnevno nudi svježe pripremljen doručaki na bazi švedskog stola. U  ponudi je bogat izbor domaćih slanih iI slatkih peciva, mlečnih proizvoda,sezonskog voća I povrća, toplih I hladnih napitaka. Restoran je opremljen vido bimom i projektorom, pogodan za organizovanje prezentacija i seminara. Rado vreme restorana od 8h-22h

Spa centar se nalazi u veoma prijatnom okruženju  u donjem nivou Nataly spa. Ponuda obuhvata unutrašnji bazen sa regulisanom temperaturom, hidromasažerima i vodenim slapom, jacuzzi, parno kupatilo,  finsku  aromatherapy saunu, tropske kiše, kneipp klupe, tople klupe, slana pećina,soba za masažu.

Bazen sa hidromasažerima za stopala, noge i leđa, bazen je maksimalne dubine do 1,6m i temperature do 30 stepeni celzijusa.Hidromasaža je providan vid masaže u kom se kao sredstvo masaže koristi voda. Povećana temperatura vode u toku hidromasaže dovodi do jačanja imuniteta, oslobađa organizam od sresa i napetosti. Vodeni slap može služiti za masažu vrata i ramena. On zaokružuje nezaboravan doživljaj u bazenu, a tekuća voda svojim zvukom vam pruža opuštajuću atmosferu.

Jacuzzi za izvanrednu reklasaciju uz prijatno strujenje vode i žubor vazdušnih mehurića.Posebno dizajnirane mlaznice tople vode vrše dubinsku masažu specifičnih tačaka koštano-zglobnog i mišićnog sistema. Zdravstveno je koristan jer deluje na umorne mišiće, ublažava bol i omogućava kvalitetan san. Takođe revitalizuje telo, mentalni sistem, deluje antistresno, poboljšava cirkulaciju i podstiče protok krvi i limfe.Preporučeno vreme boravka ne duže od 15 minuta.

Parno kupatilo ili hamam deluje na respiratorni sistem,čisti kožu I izbacuje suvišnu tečnost iz organizmaSavršen izbor za boravak nakon stresnog dana ili za pročišćavanje organizma. To je tretman u zatvorenom prostoru zasićen vlagom i parom koji podstiče  izbacivanje toksina iz organizma. Najdelotvornije deluje na temperaturi do 50 stepeni celzijusa. Koristi se tretman u trajanju do 20 minuta, nakon čega sledi rashlađivanje mlakom-hladnom vodom radi stimulacije organizma.Parno kupatilo ili hamam je blagotvoran za kožu, smanjuje stres i umor, relaksira napete mišiće, poboljšava cirkulaciju, unapređuje opšte fizičko i psihičko stanje organizma, delotvoran kod astme, bronhitisa i kašlja, kao i kod reumatskih oboljenja i naročito uz pomoć eteričnih ulja.

Finska aromatherapy i chromotherapy sauna sa klupama u kojoj temperatura doseže do 100 stepeni celzijusa. U sauni se nalaze drvene klupe u nekoliko nivoa. Izbacivanjem viška tečnosti iz tela tokom boravka u sauni oslobađaju se štetne materije iz organizma, jača se imuni sistem, opušta se telo stresa i napetosti. Poboljšava se cirkulacija, koža dobija blistav sjaj, poboljšava se tonus mišića i elastičnost.Preporučuje se boravak u trajanju od 15 minuta. Po izslasku iz saune obavezno je tuširanje hladnijom vodom. Ovakav ciklus se može ponoviti  tru puta tokom dana. Kontraindikacije: visok krvni pritisak, pace-maker, srčana oboljenja, izuzetno nizak krvni pritisak, proširene vene, tromboza, akutne infekcije, ne preporučuje se trudnicama kao i deci.

Kneipp klupa  topla klupa  za opuštanje  tela iI mišića, preporucuje se posebno pre i posle korisćenja masažnih bazena, finske saune i parnog kupatilaKneipp klupa je sa posudama za noge sa toplom i hladnom vodom. Ova kombinacija toplo-hladno pospešuje cirkulaciju, oslobađa glavobolju i pozitivno deluje kod sindroma hladna stopla. Takođe, ima pozitivne efekte na protok krvi u ekstremitetima što dovodi do veće izdržljivosti.

Slana pećina. Lekovito mesto sa mikroklimom. Haloterapija (na grčkom halos znači so) je moderna metoda lečenja koja predstavlja kombinaciju boravka u slanoj sobi u kojoj se ubacuje suvi aerosol prirodne kamene soli koja se udiše stvarajući atmosferu sa visokom koncentracijom soli i negativnih jona što povoljno utiče na zdravlja čoveka. Prirodna so je ta koja je neophodna našem telu da bi ono moglo da funkcioniše savršeno i u potpunosti. Vazduh u ovoj prostoriji je zasićen suvim, rasprašenim česticama soli. Ovo je metoda koja se zasniva na doziranom boravku u slanoj pećini koja je izgađena od prirodne soli (himalajska so i so iz Mrtvog mora), a služi za tretman lečenja disajnih puteva, alergija, koštano-zglobnog sistema, metabolizma, imunološkog sistema, neurovegetativnoendokrini sistem, ima antistresni i blago sedativni efekat, smanjuje umor i neraspoloženje, poboljšava mikrocirkulaciju i stimuliše izbacivanje toksina kroz kožu. U slanu pećinu ulazite dok ste suvi. Tretman za odrasle u slanoj pećini je 40 minuta a za decu 20 minuta. Jedan tretman boravka u slanoj pećini zamenjuje 4 dana boravka na moru. Kontraindikacije: akutna faza respiratornih oboljenja, HOBP, oboljenje bubrega, hipertenzija, febrilnost, maligna oboljenja, tuberkuloza, mentalni poremećaji.

Tropske kiše pružaju opuštanje na neobičan način uz smenjivanje topple I hladne vode..Milijarde kapljica sitnih i krupnih kapljica koje se rasprskavaju po vašem telu pojačaće efekte neprocenjivog i dragocenog wellness-a.

 

Prikaži Više

Pogodnosti

 • TV
 • Internet
 • Centralno grejanje
 • Kuhinja
 • Sauna
 • Parno kupatilo
 • Đakuzi
 • Masaža
 • Parking (besplatno)
 • Peškiri
 • Klima
 • Zatvoreni bazen
 • Wellness & Spa (uz doplatu)
 • Teretana
 • Fen

Smeštaj Video: Nataly Spa – Sokobanja Spa Center

Lokacija Nataly Spa – Sokobanja Spa CenterOvaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.