Planinska kuća Dušan — Vikend u Srbiji - Rezervacija smeštaja širom Srbije

Smeštaj: Planinska kuća Dušan

Planinska kuća Dušan Planine


Na upit
  • Broj soba 2
  • Broj kreveta 6

Opis smeštaja - Planinska kuća Dušan

Lokacija: Planinska kuća Dušan se nalazi na Mitrovcu na Tari, u turističkom naselju Novakovići, u blizini Dečijeg odmarališta, opština Bajina Bašta. Na Mitrovcu se nalaze i ski-staze za decu i početnike u skijanju. Izuzetno je pogodan teren za planinski biciklizam, planinarenje i hajking. Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama (8 km), jezero Perućac (10 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Zlatibor, Mokra gora i čuvena Šarganska osmica.

Sadržaj: Planinska kuća Dušan u prizemlju kuće ima dnevni boravak (garnitura u dnevnom boravku se po potrebi može koristiti za spavanje, pa je kapacitet 4+2), komplet opremljenu kuhinju sa trpezarijom i komforno kupatilo. Od dodatnih sadržaja postoji TV sa Polaris kablovskim paketom i radio aparat.
Na spratu se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem i galerija sa dva ležaja.
Grejanje je kaminom na drva u zimskom periodu.
U sklopu dvorišta se nalazi besplatan parking za više automobila.  Pored kuće se nalazi i objekat Kolibica je u našoj ponudi i u kom je zidani roštilj, koji je na raspolaganju gostima.

Na Mitrovcu se nalaze tereni za mali fudbal i košarku. Takođe postoji i veliki travnati fudbalski teren. U centru dečijeg letovališta radi i zatvoreni bazen uz doplatu.

Planinska kuća Dušan predstavnlja idealni miran kutak za porodični odmor i uživanje u prirodi.

Prikaži Više

Pogodnosti

  • TV
  • Kuhinja
  • Parking (besplatno)
  • Peškiri


Ovaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.