Vila Davidović - Fruška gora — Vikend u Srbiji - Rezervacija smeštaja širom Srbije

Smeštaj: Vila Davidović – Fruška gora

Vila Davidović – Fruška gora Planine


Na upit
  • Broj soba 3
  • Broj kreveta 15

Opis smeštaja - Vila Davidović – Fruška gora

Lokacija: Vila Davidović je skriveni biser Fruške gore i kutak za udoban odmor u prirodi. Ono što je sigurno je da ćete se ovom kutku rado vraćati. Nalazimo se na 80 km od Beograda i 50km od Novog Sada. Od Sremske Mitrovice nas deli 15km puta kroz bogatu ravnicu i svega 4km do jednog od najlepših sremskih sela – Manđelosa.

Vila Davidović je smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane sredine, a opet dovoljno blizu da brzo stignete na mesto potpuno drugačije pozitivne energije.

Svakog vikenda od početka aprila kada počinjemo da radimo pa do kraja oktobra (ili duže ako vremenske prilike dozvole) čekamo vas da zajedno predahnemo u prirodi.

Smeštaj: Gostima su na raspolaganju tri prostrane sobe sa zasebnim kupatilima, TV, WiFi. Sobe su na dva nivoa i mogu se smestiti do pet osoba po sobi. Okvirna cena noćenja po osobi je 20€ (pozvati za proveru). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti. Svi obroci su mogući uz doplatu. Naša kuhinja se zasniva na poznatim ukusima i mirisima sremskih specijaliteta. Pripremamo je specijalno za goste, na licu mesta od pažljivo izabranih domaćih namirnica ovog kraja.

Vila Davidović gostima obezbeđuje besplatan parking i pet friendly je. Vaši ljubimci su naši rado viđeni gosti. Mogućnost organizacije izleta uz doplatu. Zbog ograničenih kapaciteta, rezervacije za vilu su obavezne.

Prikaži Više

Pogodnosti

  • TV
  • Internet
  • Kućni ljubimci
  • Parking (besplatno)
  • Peškiri
  • Igralište


Ovaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.