Vila Nada Golija — Vikend u Srbiji - Rezervacija smeštaja širom Srbije

Smeštaj: Vila Nada Golija

Vila Nada Golija Planine


Na upit
  • Broj soba 2
  • Broj kreveta 4

Opis smeštaja - Vila Nada Golija

Lokacija: Vila Nada Golija nalazi se u turističkom centru Odvraćenica na Goliji. Okružena je četinarskom šumom i smeštena u mirnom delu, tako da je obasjana svetlošću od ranih jutarnjih do kasnih večernjih časova.

Smeštaj: Vila je kompletno opremljena TV-om, kuhinjom, veš mašinom, fenom. Do vikendice se dolazi osvetljenim asfaltnim putem Raška-Golija, koji se uvek čisti i od kojeg je udaljena svega 20 metara.

Do prve prodavnice ima 100m, a ski-staza je udaljena 700m. Za sve goste obezbeđen je besplatni parking.

U zavisnosti od afiniteta i doba godine, imate mogućnosti da koristite bicikl, ležaljke, roštilj, električni ražanj ili sanke.

Leti možete uživati na terasi u ispijanju kafe, uz cvrkut ptica sa prvim zracima sunca ili zimi uz pahulje snega i sankanje.

Takođe, mozete obići mnogobrojne lokalne znamenitosti poput: Jankovog kamena, Dajićkog jezera, manastira Sopoćani, Studenica, Đurđevi Stupovi, Petrova crkva ili uputiti se na izlet na Uvac.

Planina Golija je jedna od najlepših i šumama najbogatija planina u Srbiji. UNESCO je u okviru Parka prirode proglasio Rezervat biosfere „Golija-Studenica“. Samim tim Vila Nada Golija predstavlja idealan izbor za vaš odmor!

Prikaži Više

Pogodnosti

  • TV
  • Internet
  • Parking (besplatno)
  • Peškiri
  • Fen


Ovaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.