Vila Selena Golija — Vikend u Srbiji

Smeštaj: Vila Selena Golija

Vila Selena Golija Planine


Na upit
 • Broj soba 5
 • Broj kreveta 15

Opis smeštaja - Vila Selena Golija

Vila Selena Golija – Sećate li se kada ste ih kao mali čitali i zamišljali scene preko sedam gora i sedam mora, dolina, rečica, vodopada i ljupke drvene kućice u koje biste rado zavirili? Sećate li se koliko puta ste poželeli da se stvarno nađete u sred takve scene? E pa konačno vam pružamo tu prilku!

Zatalasani brežuljci Rudnjanske visoravni na Goliji, mirisne čamove šume i drvene brvnare Vila Selene su pravi doživljaj iz bajke. Barem tako kažu naši gosti (a sada prijatelji) koji su nas posetili i koji nam se iznova vraćaju.

Prvo i ono najvažnije

Sagradili smo ih na jedinstvenom mestu. Ne znamo da li znate ali, ovde se susreću vazdušne struje Mediterana i planinske Srbije, zbog čega se u vazduhu meša miris mora i stoletnih četinara. Nešto što možete osetiti samo ovde! Zato je naše selo Rudno, čuvena vazdušna banja koja će biti prava blagodet za vaša pluća.

Kao drugo, mi smo mesto sa najviše sunčanih dana u Srbiji, a sama Golija je planina sa najviše snega. Zato kod nas možete uživati u šetnjama po idiličnim zimskim predelima, ali bez jakih mrazeva, već sa blagim suncem na licu.

Golija je i prirodni rezervat biosfere, a tu titulu ne nosi tek tako. Tome u prilog govori i činjenica da se u našoj blizini nalazi čak 30 izvora bistre pijaće vode. Tu su i brojni potoci koji su toliko čisti da u njima žive pastrmke i rečni rakovi koji su indikatori vode najvišeg kvaliteta.

A kućice koje vidite na slikama su naše brvnare. Izgrađene su u celosti od drveta, pa ćete u njima osetiti onu pravu, toplu, planinsku atmosferu.

Tu su i dva luks apartmana za goste koji vole urbani komfor! Sve u svemu, apartmani su urađeni za svačiji ukus.

Kad tome pridodate nadaleko čuvene specijalitete ovog kraja: domaću pršutu, rudnjanski kajmak i sir, pite od heljde, vruć hleb iz naše furune, rudnjanski krompir, jagnjetinu i mnoge druge specijalitete od kojih vam već sad ide voda na usta, utisak postaje potpun.

I naravno, kakva bi to bajka bila, a da u njoj nema kraljeva, kraljica, prinčeva i princeza. Za to se pobrinula slavna loza Nemanjića koja je ovde ostavila veliki trag. Pre svega sa dva bisera srpske arhitekture i prosvetitetljstva – manastira Studenice i Gradca koji ponosno stoje na ovom mestu već 800 godina čuvajući same početke srpske države.

E zbog svega toga, ovo je mesto naša bajka, ali ona na javi. Ona u koju vas pozivamo, da uživate zajedno sa nama u svemu što nam je priroda podarila.

Mi iz seoskog turističkog domaćinstva Vila Selena, njeni topli domaćini vas čekamo, a vama ostaje da nas kontaktirajte i da nam dođete!

U našoj ponudi imamo smeštaj:

 • APARTMAN VEĆA BRVNARA ima 4 kreveta u potkrovlju, dnevnu sobu sa trosedom u prizemlju, kuhinju i kupatilo, TV i Wi-Fi;
 • APARTMAN MANJA BRVNARA ima 3 kreveta u potkrovlju, dnevnu sobu u prizemlju, mini kuhinju, kupatilo, TV i Wi-Fi;
 • APARTMAN 1  je  moderno sređeni apartman sa ugaonom garniturom u dnevnoj prostoriji koja se razvlači u ležaj, dok u prostoriji za spavanje ima francuski ležaj i sofa. Takođe i ovaj apartman ima kuhinju, kupatilo, TV i Wi-Fi;
 • APARTMAN 2 je moderno sređeni apartman sa kuhinjom, stolom i stolicama u dnevnoj prostoriji,  dok u prostoriji za spavanje ima francuski ležaj i krevet na sprat za tri osobe. Takođe i ovaj apartman ima kupatilo sa tušem , TV i Wi-Fi;
 • SOBA BRAČNA ima francuski ležaj, TV, Wi-Fi,  kupatilo, frižider, zaseban ulaz.

Pomozite sebi i voljenima da lakše dišu

Rudno i šira okolina Rudna nema industriju i nikakvu drugu tzv. „prljavu tehnologiju“, te je s pravom dobilo reputaciju “ vazdušne banje“. Prisustvo specifičnih elemenata u vazduhu, uslovili su da Rudno predstavlja idealno mesto za vazdušno – klimatski tretman različitih bolesti i stanja. Vazdušne struje koje donose prijatan miris ozona iz soletnih čamovih šuma, odnosno negativna jonizacija vazduha, obilje kiseonika, ruža vetrova iznad sela koja, kako kažu, dopire čak sa mediterana – prirodno proračunata i odmerena, omogućava čarobno iskustvo prilikom boravka u ovom planinskom mestu. Stoga je boravkom na ovoj teritoriji svaki posetilac izložen blagoj inhalaciji.

Dobro nam došli! Vila Selena Golija

Prikaži Više

Pogodnosti

 • TV
 • Internet
 • Kućni ljubimci
 • Parking (besplatno)
 • Peškiri
 • TA grejanje
 • Otvoreni bazen


Ovaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.