Zlatiborska kuća u šumi — Vikend u Srbiji

Smeštaj: Zlatiborska kuća u šumi

Zlatiborska kuća u šumi Planine


Na upit
  • Broj soba 3
  • Broj kreveta 7

Opis smeštaja - Zlatiborska kuća u šumi

Zlatibor kakav pamtimo i želimo. Mir, tišina, odmor…

Lokacija: Zlatiborska kuća u šumi nudi balkon i pogled na vrt, a nalazi se u naselju Vodice na Zlatiboru. Ovaj objekat je udaljen 40 km od Zaovina.

Smeštaj: Vikendica sadrži 3 spavaće sobe, dnevni boravak i TV, opremljenu kuhinju sa trpezarijom i 1 kupatilo sa tušem i mašinom za pranje veša.

Vikendica poseduje pribor za pripremu roštilja i gostima je na raspolaganju i besplatan roštilj. Nakon dana provedenog u pešačenju, skijanju ili pecanju, gosti mogu da se opuste u vrtu ili zajedničkom salonu.

 

Poruka vlasnice Ivane:

Vikendica raspolaže sa kvadraturom od 150m2. Okružena je borovom šumom, pa gde god da pogledate ukazaće vam se drugačiji pejzaž. Unutrašnjost kuće uređena je u planinsko- rustičnom stilu. Prostorije su prostrane, a opet ušuškane. Time dajemo doprinos da se gosti osećaju kao kod kuće.
Svaka od njih odiše nečim posebnim, a ona prostorija koju gosti izdvajaju kao omiljenu je konoba u prizemlju. U njoj se pored obroka, prepričavaju dogodovštine, igraju se društvene igre, sluša muzika, a vrlo često se i zapeva. Ne smemo da ne spomenemo travnato dvorište koje je prilagođeno svima, pa i najmlađima.
Deca se mogu bezbrižno igrati, dok odrasli prave roštilj, beru cveće, piju kafu u miru slušajući cvrkute ptica, čitaju knjigu u ljuljašci-ležaljci, jednostavno uživaju u čarima prirode.
Podelićemo sa vama šta obavezno da posetite po preporuci gostiju, a nalazi se u našoj okolini i spada u lokalne atrakcije:
-El Paso City 400m od objekta-novootvoreni autentični kaubojski grad, indijansko selo i zlatiborski zaseok.
-Galerija Kovačević 200m-zadužbina akademskog slikara Bože Kovačevića.
-Crkva brvnara Dobroselica 3km-posvećena je proroku Iliji.Izgrađena je 1821godine.Zbog svoje starosti crkva se nalazi pod zaštitom države i uživa status kulturnog dobra.
-Tavničko jezero 7km-za prizore kakve ćete videti na jezeru ne morate da obilazite svet,dovoljno je da posetite ovo mesto na planini Murtenici.Okruženo je šumom i pravi je dragulj ovog kraja.
-Muzej Sirogojno 25km-“Staro selo” je muzej na otvorenom u kojem se prikazuje arhitektura, unutrašnje uređenje zgrada, organizacija porodičnog života ljudi brdsko-planinskih predela dinarske regije.
-Gostilje vodopadi 15km-U selu Gostilje,u neposrednoj blizini Zlatibora, nalazi se Gostiljski vodopad koji je jedan od najviših vodopada u Srbiji. Njegova visina se procenjuje na oko 20 m. Okolina je bogata sa šumom,i lekovitim biljem. Prava je turističa destinacija.
-Drvengrad-Mećavnik 80km.
-Meandri Uvca 50km.
-Tornik 15km.

Prikaži Više

Pogodnosti

  • TV
  • Internet
  • Kuhinja
  • Parking (besplatno)


Ovaj smeštaj nije ocenjen

Unesite ocenu i utisak

Leave a Reply

Ocena*

Your email address will not be published. Required fields are marked *Dodaj svoj smeštaj

Vlasnik ste smeštaja i želite da isti oglasite na našem portalu? Postanite naš saradnik i povećajte vidljivost kao i prodaju Vaših smeštajnih kapaciteta. To možete uraditi jednostavno klikom na dugme Dodaj svoj smeštaj, a mi ćemo Vas pozvati u najkraćem mogućem roku.