Doček Nove 2022 u Beogradu

Doček Nove 2022 u Beogradu

Kuda za doček Nove 2022 u Beogradu? Gde za Novu?

Pitanje koje smo sigurno bar jedanput postavili ili sebi i prijateljima ili samo prijateljima.

Sa dolaskom decembra meseca, uvek se u nama probudi praznična euforija i raspoloženje.

Kao i prethodne godine, situacija sa virusom se ne smiruje, pa smo prinuđeni da poštujemo raznorazne mere, nosimo propusnice i prilagođavamo se trenutnoj situaciji.

Iako krizni štab apeluje da se uvedu propusnice koje će važiti 24h, brojni gradovi, hoteli i restorani će ipak u veselju dočekati Novu 2022, a ispratiti staru godinu.

Mi vam prenosimo zbivanja na trgovima po Beogradu za doček 2022.

Grad Beograd je uveliko okićen kao i svake godine i na ulicama Beograda može se videti novogodišnja rasveta i dekoracija koja prosto budi već želju za slavljem.

Tradicionalni doček Nove 2022 u Beogradu će biti organizovan na platou ispred doma Narodne Skupštine i svi prisutni će biti u prilici da uživaju u bogatom i sadržajnom muzičkom spektaklu. Tri muzičke dive koje su izabrane od strane organizatora Grada Beograda da zabavljaju narod ispred Skupštine Srbije su Jelena Karleuša, Sara Jo i Marija Šerifović, a svi prisutni će moći da uživaju u spektakularnom vatrometu.

Na zvaničnoj press konferenciji, Sara Jo, Marija Šerifović i Jelena Karleuša, donele su odluku da će potpuno besplatno nastupiti pred publikom u novogodišnjoj noći.

Doček Nove 2022 Godine u Beogradu

Doček Nove godine na Sava Promenadi
Ono što je novina i na šta nismo do sada navikli u prestonici je, još jedan, Doček 2022 na potpuno novoj lokaciji: Sava Promenada. Sve okupljene turiste i građane će zabavljati ni manje ni više Goran Bregović. U novogodišnjoj noći društvo će mu praviti renomirani muzički pevači Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će pored bogatog muzičkog programa moći da uživaju u laserskom performansu i vatrometu. Grad Beograd u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi organizuje doček Nove godine na Savi Promenadi.

Već sada tradicionalno, grad Beograd će organizovati koncerte za najmlađu publiku 29. i 30. decembra kao i svake godine, a na 25 lokacija u 17 beogradskih opština organizovati i program Dečije Nove godine.