Kako provesti praznike u Srbiji – Vodič za zimski odmor

Kako provesti praznike u Srbiji – Vodič za zimski odmor

Nova godina već kuca na vrata, a vi još niste rezervisali svoje mesto? Nije ostalo još mnogo vremena za razmišljanje, zato ostanite i proverite naša idealna rešenja.

Praznici u prestonici

Najbolji i najluđi doček biće upriličen u Beogradu. Ako želite da provedete doček u prestonici nećete se sigurno pokajati. Svi restorani, kafići i klubovi biće prepuni, sa dobrom muzikom i hranom. Doček neće izostati ni na poznatim beogradskim splavovima, pa imate šarolik izbor muzike i dobrog pića. Za one koji žele da Novu godinu dočekaju sa porodicom onda je pravi izbor plato ispred Narodne skupštine, sa odličnim domaćim vinom koje će vas ugrejati i opustiti uz muziku.

Novosadske čarolije

Novi Sad je uvek pravi izbor za provod. Nimalo ne zaostaje za Beogradom jer uvek nastupaju velike zvezde na Trgu slobode. Odličan izbor mogu biti i restorani pored Dunava. Dobićete savršeni spoj predivnog enterijera i eksterijera sa specijalitetima tradicionalne srpske kuhinje i fruškogorskim vinima.

Palić – Mesto za porodični odmor

Veliki broj ljudi dočekuje Novu godinu na Paliću, a smeštaj je več unapred prebukiran i svi traže sobu više. Odličan doček organizuje hotel „Galleria“ u njihovoj balskoj dvorani, te upravo ovo može biti lokacija na kojoj ćete proslaviti najluđu noć.

Odmor na Zlatiboru

Ukoliko ovaj praznik želite da provedete u prirodi, odlična rešenja za vas su naše planine. U tom slučaju vam preporučujemo da na ovim destinacijama ostanete više dana kao bi iskoristili sve kapacitete koje vam pružaju. Zlatibor kao najviše posećena destinacija u Srbiji nudi odlične ponude za ovo doba godine. Po danu možete da uživate sa porodicom u skijanju, kupanju u bazenima, wellness i spa programima, a uveče da se opustite uz muziku i najbolju gastronomsku ponudu u Srbiji.

Praznici na Kopaoniku

Kopaonik sa svojom neverovatnom ponudom smeštaja uopšte ne zaostaje za Zlatiborom. Kopaonik vam za Novu godinu nudi obilazak kulturnih znamenitosti toga kraja i doček u klubovima i restoranima. Obilazak prirodnih banja, kulturnih spomenika biće odlična uvertira i vreme opuštanja sa porodicom pred novogodišnju noć.

Vrdnička kula

Najbolja destinacija za opuštenu atmosferu jeste Vrdnička kula. Uživaćete u predivnom vazduhu i šetnjama u prirodi. Kompletan osećaj relaksacije doživećete u wellnes i spa sadržaju. Oni imaju odličnu ponudu za najmlađe, razne animacije i sadržaj za vaše klince. Vrhunac uživanja osetićete uz tamburicu i vrhunsku hranu u najluđoj noći.

Vrnjačka Banja – Najpopularnije mesto za odmor

Ne znamo da li ste znali, ali Vrnjačka Banja je najpopularnija banja u Srbiji. Gde ćete drugo provesti novogodišnje praznike, ako ne tu? Sa novogodišnjom ponudom izlaze privatni smeštaji, konobe, restorani. Wellness i spa ponuda je nešto nezaobilazno ukoliko se nađete u ovo vreme u Vrnjačkoj Banji, jer im je ponuda odlična i pristupačna za većinu građana.

Tara – Srpska lepotica

Za sve koji žele odmor u skladu sa prirodom, Tara je pravi izbor za vas. Uživaćete u kafi uz nestvaran pogled. Očekuju vas dobri domaćini, srpska kuhinja, ski staze i staze za šetanje. Organizovanje dočeka u restoranima i hotelima pružiće vam nezaboravnu novogodišnju noć.

Da li ćete odabrati lude provode u klubovima jedno veče, ili ste više za opuštene destinacije i uživanje sa najdražima, sigurno se nećete pokajati ukoliko ostanete u našoj zemlji i posetite neke od ovih destinacija.