Luxury Business Cruise 2023

Velika nam je čast i zadovoljstvo da vam predstavimo projekat naših prijatelja. Saznajte o čemu je reč:

Šta je Luxury Business Cruise 2023?

Novi projekt Luxury Business Cruise koji će se održati sljedeće godine 29.7.-5.8.2023. na Premium Superior brodu Olmissum u suradnji sa turističkom agencijom Katarina Line iz Opatije gdje ćemo krstariti rutom Opatija, Zadar, Mali Lošinj, Opatija 7 dana.

Luxury Business cruise ima za cilj okupiti poslovne lidere koji žele kreirati poslovni i privatni život kvalitetnije s misijom da kroz osobni rast i umrežavanje dosegnu novi level poslovanja i življenja.

Riječ je o jedinstvenom retreatu za poduzetnike ili one koji to žele postati koji spaja business i holizam te koji povezuje tijelo i um kroz rad na sebi kako bi se osoba osjećala bolje, imala bolje rezultate u svom poslovanju te zdravim načinom života poboljšala svoje zdravlje na svim područjima.

Ovaj projekt je prvi takve vrste na našem području jer povezuje um i tijelo kroz jedinstveni doživljaj prekrasnog ljetovanja na brodu gdje kroz 7 dana se osoba može posvetiti sebi i uz vrhunske mentore raditi na sebi i dobiti ključne informacije i alate kako bi unaprijedila svoj biznis i svoj život.

Svi koji žele mogu nam se pridružiti na ovom krstarenju inspiracije, umrežavanja i rasta na svim poljima u grupi ostvarenih poslovnih lidera. Okupljanje uključuje radionice, inspirativne transformacijske priče i alate koji će podržati novi način shvaćanja poslovnog življenja. Ovo je jedan poseban retreat gdje će biti nova razina umrežavanja s uspješnim poslovnim liderima kroz zajednička iskustva.

Gostima će na raspolaganju biti luksuzan brod Olmissum dug 34,30m, kapaciteta 35 osoba gdje će putnici uživati u all inclusive ponudi, raznim specijalitetima za doručak, ručak i večeru, te će imati priliku slušati predavanja raznih mentora u području nutricionizma, plesa, biznisa, psihologije te se umrežavati sa ljudima sličnih prioriteta i ambicija.

Gosti predavači koji će sudjelovati na predavanjima su Kristina Ercegović, serijska poduzetnica, poslovna savjetnica za mikro i male poduzetnike, autorica knjiga o poduzetništvu i predavačica na temu poduzetništva, Srđan Bogičević, neuroistraživač, pisac i autor dvije knjige: “The Art of Imagination” i “Reprogramiranje Uma”. Ujedno je i domaćin podkasta pod imenom “Sloboda Podcast” i ostali predavači.

Gosti će također uživati u brojnim plesnim radionicama Dance ‘n Confidence osnivačice Darie Udossi te uz ples, druženje, sensual workout za žene, plesnu terapiju, grupni coaching će imati mogućnost kreiranja novih visoko kvalitetnih poslovnih odnosa kroz zajedničko iskustvo.

Organizatorice ovog projekta su:

Milena Marot, poduzetnica, vlasnica agencije MM Agency i osnivačica platforme Moj Profil za freelancere i male poduzetnike

Daria Udossi, poduzetnica, mentor za osobni i poslovni razvoj, movement therapist i plesač. Osnivačica projekta Dance ‘n Confidence (spoj osobnog razvoja i pokreta, plesa). www.dariaudossi.com

Otvorene su prijave za ovaj cruise, a svi zainteresirani mogu saznati više detalja te nam se prijaviti na našoj stranici NA LINKU OVDE

Iskoristite early bird popust od 15% na ukupnu cijenu ( odnosi se na sve kabine) do 20.12.2022.